E-spordi olemus, trendid ja tuleviku väljavaated

Oma ajaveebiartiklis kirjutan ühe selle kursuse ajal tehtud grupitöö kohta arvustuse, teemasid oli igasuguseid ning lugesin läbi ka huvitavamad, valisin arvustuse tegemiseks grupitöö E-spordi olemus, trendid ja tuleviku väljavaated. Mängin ise ka suhteliselt palju arvutimänge ning soovisin saada rohkem teada E-spordist ja selle ajaloost.

Ma arvan, et selle teemavalik ja vaatenurk oli hea, E-sport on selline teema mille kohta iga inimene on kuulnud, aga ei tea täpselt kuidas see toimub, peale arvutimängude mängimise ja vaatamise. Ei teadnud, et auhinnafondid arvutimängimise eest juba nii kõrged on.

Grupitööd oli huvitav lugeda, see andis lühida, kuid põhjaliku ülevaate E-spordi olemusest, ajaloost ning tulevikust. Allikaid ning viitamisi on ohtralt ning kõik lingid on ilusti all ära välja toodud. Mulle meeldis, et oli ka toodud välja koroona mõjud E-spordile.

Õigekirjas ma vigu ei märganud ning oli vormistatud nii, et oli lihtne ja mõnus lugeda. Lõigud olid paraja suurusega ning olid vahedega eraldatud. Iga teema kohta oli enamvähem võrdselt teksti ning oli näha, et grupitööga tegeleti terve kursuse vältel, mitte ainult viimase nädala jooksul.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

E-ITSPEA 2: Arpanetist Facebookini - Interneti kujunemislugu

E-ITSPEA 10: Võrkude rikkusː vabast tarkvarast vaba kultuurini

E-ITSPEA 14: Andmeturveː tehnoloogia, koolitus ja reeglid